EjendomsWatch

SG Nordic finder ny topchef i egne rækker

Erez Karti er fortid som adm. direktør i investeringsselskabet SG Nordic, hvor han overlader chefposten til Søren Wagner.

Erez Karti stopper som topchef i SG Group. | Foto: PR

Investeringsselskabet SG Nordic, der tidligere gik under navnet Sinai Group, forfremmer Søren Wagner til adm. direktør (CEO) i virksomheden. Siden 2015 har han styret virksomhedens daglige aktiviteter, skriver SG Nordic i en pressemeddelelse.

Søren Wagner overtager stillingen som topchef fra den stiftende partner Erez Karti, der dog fortsat vil være at finde i SG Nordics ledelse og som aktionær.

"Jeg er glad for at overgive stafetten til Søren Wagners sikre hænder. Søren har styret vores operationelle aktiviteter på et meget højt niveau, og der er ingen bedre kandidat til at føre SG Nordic videre til det næste kapitel," siger Erez Karti.

Israelsk investor har kig på flere danske butikscentre

Israelsk investor køber danske ejendomme for en kvart mia. kr. om året

Israelere køber butikker for potentielt mere end 250 mio. kr.

Ejendomsinvestor skifter navn og går i dansk offensiv  

Mere fra EjendomsWatch

Huslejeloft møder blandede følelser: "Statsstyring" og "uhørt"

Reaktionen spænder fra utilfredshed til forståelse, når det gælder ejendomsselskabers syn på, at regeringen vil indføre et toårigt loft over lejestigninger. Dansk Industri kalder det ”gift for fremtidige danske investeringer” og mener, at indgrebet ikke hører til i et retssamfund. (Opdateret)

Økonomer: S-forslag om huslejeloft er omfordeling

Regeringens forslag om huslejeloft handler om at tage fra udlejerne og give til lejerne, mener to økonomer. Minister har dog selv advaret om, at det kan være ekspropriation, hvis staten sætter regulering ud af kraft.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier