EjendomsWatch

SG Nordic finder ny topchef i egne rækker

Erez Karti er fortid som adm. direktør i investeringsselskabet SG Nordic, hvor han overlader chefposten til Søren Wagner.

Erez Karti stopper som topchef i SG Group. | Foto: PR

Investeringsselskabet SG Nordic, der tidligere gik under navnet Sinai Group, forfremmer Søren Wagner til adm. direktør (CEO) i virksomheden. Siden 2015 har han styret virksomhedens daglige aktiviteter, skriver SG Nordic i en pressemeddelelse.

Søren Wagner overtager stillingen som topchef fra den stiftende partner Erez Karti, der dog fortsat vil være at finde i SG Nordics ledelse og som aktionær.

"Jeg er glad for at overgive stafetten til Søren Wagners sikre hænder. Søren har styret vores operationelle aktiviteter på et meget højt niveau, og der er ingen bedre kandidat til at føre SG Nordic videre til det næste kapitel," siger Erez Karti.

Israelsk investor har kig på flere danske butikscentre

Israelsk investor køber danske ejendomme for en kvart mia. kr. om året

Israelere køber butikker for potentielt mere end 250 mio. kr.

Ejendomsinvestor skifter navn og går i dansk offensiv  

Mere fra EjendomsWatch

Briefing: Uge 29 i ejendomsbranchen

Peter Norvig bliver reddet af en ekstern investor, og renteswaps er dyre. Alt var ved det gamle i uge 29 i ejendomsbranchen, hvor EjendomsWatch satte fokus på store og små spillere i både ind- og udland.

Sagsbehandlingstid kan lamme byggerier

På grund af sagsbehandlingstid på udvidelse af grusgrave ved Roskilde kan Nymølle Stenindustrier ikke levere nok grus til byggerier i hovedstadsområdet efter sommer.

Læs også

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier