EjendomsWatch

14.000 kvm lager i Høje Taastrup får Salling Group som lejer

Erhvervsmægleren Colliers har på vegne af kapitalforvalteren M7 formidlet udlejning til dagligvarekoncernen Salling Group, som overtager lagerejendommen ved årsskiftet. Mægler ser udlejningen som udtryk for en generel efterspørgsmål på logistiklejemål.

Lejemålet er en del af logistikklyngen Høje-Taastrup Transportcenter. | Foto: PR / Colliers

Den britiske kapitalforvalter M7 har udlejet en 14.000 kvm lagerejendom i Høje-Taastrup Transportcenter til dagligvarekoncernen Salling Group.

Det fremgår af en pressemeddelelse fra mæglerfirmaet Colliers, der har formidlet udlejningen. Her oplever man stor efterspørgsel på logistiklejemål som denne.

"Vi ser en generel tendens, hvor virksomheder ønsker at optimere deres lagerfaciliteter og flytter til mere optimale lokationer, uanset om der er tale om større eller mindre virksomheder," udtaler erhvervsmægler Tina Iburg, som har formidlet udlejningen i samarbejde med Hans Holmann fra Colliers' afdeling i Vejle.

Salling Group flytter ind i de nye lagerlokaler den 1. januar 2021. Hensigten er at samle nogle distributionsopgaver på blandt andet brødvarer, lyder det fra logistikdirektør Nicolai Gradman.

"Ved at tilrettelægge vores logistisk, så der køres færrest mulige kilometer og sendes færrest mulige lastbiler ud til vores mange butikker, kan vi opnå en stor klimagevinst, og derfor samler vi nu vores transport af brød," udtaler logistikdirektøren i pressemeddelelsen.

Britisk kapitalforvalter varsler flere frasalg fra Danske Bank-portefølje

NREP sælger 11 logistikejendomme i milliardhandel 

Aberdeen Standard overtager dansk logistikejendom for skotsk investor

Transportkoncern investerer 2 mia. kr. i Horsens 

Mere fra EjendomsWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier