EjendomsWatch

Lokal mægler bistår i den potentielt største bolighandel i Ribe nogensinde

Historien bag 132 seniorboliger gik lige i hjertet på ejeren af fynsk ejendomsfirma. Det fik ham til at afvige sin investeringsstrategi og hive 111,5 millioner op af lommen, fortæller han til EjendomsWatch.

Det fynske ejendomsfirma Cervo Gruppen køber 132 seniorboliger i Ribe for 111,5 mio. kr. | Foto: PR/Lassen Erhverv

Det fynske ejendomsfirma Cervo Gruppen køber 132 seniorboliger i Ribe, som hidtil har været ejet af den erhvervsdrivende fond Obbekjerfonden, der udspringer af hedengangne Ribe Jernstøberi.

Boligerne var udbudt til 125 mio. kr. og et afkast på 4,6 pct., men det lykkedes køber at få prisen ned til 111,5 mio. kr. og afkastet op på 5 pct., fortæller adm. direktør og ejer af Cervo Gruppen, Henning Borup Jacobsen, til EjendomsWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Heimstaden efter milliardhandel: "Vi køber med et evighedsperspektiv"

Heimstaden, som netop har opkøbt svenske Akelius’ boligejendomme i Tyskland, Sverige og Danmark for ca. 68 mia. kr., har indgået handlen af flere grunde, siger investeringsdirektør Christian Fladeland – blandt andet for at vækste i København. En trussel om tvangssalg i Berlin tror han ikke på.

Aarhusiansk bygherre sælger kontortårne på 11 etager til pensionsselskab

Industriens Pension investerer i første etape af erhvervsbyggeriet Byporten i det vestlige Aarhus og køber kontortårne på over 14.000 kvm af det lokale selskab Dansk Erhvervsprojekt. Når det færdige projekt er afleveret, går man i gang med de resterende etaper i den nordlige del af området, fortæller direktør til EjendomsWatch. (Opdateret)

Læs også

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier