EjendomsWatch

Ny Nrep-fond sprænger rammerne – bliver Nordens største med 14 mia. kr. i kapital

En målsætning om at rejse 9 mia. kr. i kapital er langt overgået. Pensionsselskaber er sammen med Novo Holding i investorkredsen, der vil sætte penge i bl.a. studie- og ældreboliger. Over for EjendomsWatch uddyber adm. direktør Claus Mathisen afkastforventning og investorfordeling. (Opdateret)

"Vi har ikke set, at nogen af vores investorer har holdt sig tilbage. Nogle har af praktiske årsager måttet udskyde en beslutning, fordi de ikke måtte samles. Vi har tværtimod set tiltagende kapitaltilsagn,” sagde Claus Mathisen, topchef i NREP, til EjendomsWatch i august. | Foto: Nicolai Lorenzen

Den nordiske udbyder af ejendomsfonde Nrep sætter rekord med sin seneste fond Nordic Strategies IV. Selskabet oplyser, at den har den opnået et kapitaltilsagn på 1,9 mia. euro (godt 14 mia. kr.), hvor den oprindelige målsætning lød på 1,25 mia. euro svarende til 9 mia. kr.

"Vi går efter et afkast på 17-18 pct. målt over fondens løbetid, som typisk er 10 år," siger adm. direktør Claus Mathisen til EjendomsWatch.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 20: Proptech, slæb og raseri

Innovation og data var i højsædet, da store dele af branchen mødtes til Proptech Symposium i denne uge. Her var humøret lidt bedre end hos pirrelig jysk ejendomsudvikler. Og så vil Ejendomdanmarks nye topchef kæmpe for flere politiske resultater.

Michael Kaa fordobler overskuddet og lukrerer på stigende inflation

Det forgangne år bød på mere end en fordobling af overskuddet i MKA Ejendomme, som Michael Kaa Andersen står bag. Yderligere værdiopskrivninger venter på den anden side af en række igangværende udviklingsprojekter, fortæller milliardinvestoren i et interview med EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier