EjendomsWatch

Thylander udvikler cityejendom for pensionskasse

Når pensionsselskabet P+ overtager ejendom i Otto Mønsteds Gade i København 1. oktober, bliver det Thylander Gruppen, der skal udvikle den.

Ejendommen er opført i 1916 og er en klassisk kontorejendom beliggende i området mellem Glyptoteket, Politigården og havnefronten Foto: PR / Thylander Gruppen

Det bliver Thylander Gruppen, der skal udvikle ejendommen Otto Mønsteds Gade 3-5 i København, når pensionsselskabet P+ overtager den 1. oktober, oplyser Thylander Gruppen i en pressemeddelelse.

”Ejendommen emmer af kvalitet, og vi ser frem til at tage fat på arbejdet med at udvikle løsninger til nye lejere, der sætter pris på de klassiske kvaliteter og den centrale beliggenhed, som man finder her,” udtaler adm. direktør Kristian Krogh.

Ifølge selskabet er ejendommen, der er opført i 1916, en klassisk og velholdt kontorejendom af høj kvalitet beliggende i området mellem Glyptoteket, Politigården og havnefronten.

Ejendommen har et samlet areal på ca. 3500 kvm og anvendes i dag til kontorformål for en række fonde og foreninger.

Da P+ 10. september oplyste at have købt ejendommen, sagde adm. direktør Søren Kolbye Sørensen i en pressemeddelelse, at købet ligger i forlængelse af pensionskassens strategi om at øge andelen af alternative investeringer, herunder fast ejendom, da området i stigende grad bidrager til det samlede afkast.

"Vi er meget tilfredse med erhvervelsen af Fondenes Hus, der er en veldrevet ejendom med en utrolig god beliggenhed i det centrale København. Vi har allerede gode erfaringer med at opkøbe og udvikle ejendomme som Fondenes Hus, og derfor passer ejendommen godt ind i vores ejendomsportefølje," sagde han i pressemeddelelsen.

Ejendommen blev ifølge tingbogen handlet for 50 mio. kr. i 2013, da Bikubenfonden overtog fra Aller Media. Offentlig 2019-vurdering lyder på 53 mio. kr.

Thylander Gruppen sætter flere ord på udviklingen af Danske Bank-domicil

Lars Thylander og Mikkel Bülow-Lehnsby tager de lange briller på

Ny dansk administrator: "Vi skal være mere som et it-startup end et kommunekontor"

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier