EjendomsWatch

Amerikansk virksomhed flytter til Carlsberg Byen: Hiver 135 ansatte med

Estée Lauder tager 135 medarbejdere fra Vallensbæk til Carlsberg Byen i København, da virksomheden flytter det nordiske hovedsæde til den nye bydel.

Mineralvandshuset i Carlsberg Byen er tegnet af Dorte Mandrup Arkitekter. Foto: PR

Til maj næste år kommer der ny lejer i Carlsberg Byen, når den amerikanske virksomhed Estée Lauder, der er kendt for at producere hudplejeprodukter og make up, rykker det nordiske hovedsæde Vallensbæk på den københavnske vestegn til den nybyggede ejendom Mineralvandshuset i Carlsberg Byen i København.

Det oplyser Carlsberg Byen i en pressemeddelelse.

Med flytningen rykker 135 med Estée Lauder til Carlsberg Byen, som finansdirektør David Gerges ikke tøver med at kalde "Københavns mest spændende bydel".

"Carlsberg Byen og Mineralvandshuset tilbyder Estée Lauder Companies de perfekte rammer for at positionere firmaet som både det eksklusive og ledende firma indenfor kosmetik-branchen," udtaler David Gerges.

Hos Carlsberg Byens direktør Jens Nyhus vækker det glæde, at man kunne tiltrække virksomheden til bydelen og Mineralvandshuset, der er tegnet af Dorte Mandrup Arkitekter.

"Estée Lauder Companies flytter ind i en moderne ejendom, der er typisk for Carlsberg Byen med dens mix af butikker, café, kontor og boliger. Foruden en række andre spændende virksomheder tæller Estée Lauders nye naboer også de berømte Hængende Haver, Kedelhallen og historiske J.C. Jacobsens Have, der oprindeligt var bryggerens private have," udtaler Jens Nyhus.

Projektsalget rasler ned: "Vi kan klart mærke en opbremsning"

Lejerådgiver bistår virksomheder med at flytte i mindre lokaler

Coronakrisen giver stigende interesse for lejeboliger

Carlsberg Byen er 40 pct. færdigbygget – udsigt til minus i år

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier