EjendomsWatch

Udlandsdansker jagtes for at dække omkostninger ved fejlslagen millionhandel

John Bengt Møller, der har planer om at bygge en feriepark på Møn til 1 mia. kr., er en del af et juridisk efterspil, efter at han i vinter fejlede i at gennemføre en transaktion på 38 mio. pund for et britisk rådgiverfirma. Det oplyser sælgeren, Countrywide, i et nyt svar til EjendomsWatch.

Skyskrabere i London. | Foto: Hannah Mckay/Reuters/Ritzau Scanpix

Der er et juridisk efterspil igang på baggrund af det fejlslagne salg af rådgiverfirmaet Lambert Smith Hampton, LSH, som udlandsdanskeren John Bengt Møller i vinter forsøgte købe for 38 mio. pund, svarende til over 300 mio. kr.

Det oplyser sælgeren, Countrywide, der er en af Englands største ejendomsselskaber. Selskabet henviser til en børsmeddelelse fra 26. juni. Her understreger selskabet, at John Bengt Møller fejlede i at gennemføre transaktionen, efter at der var udvekslet kontrakter, og aktionærerne havde godkendt handlen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing: Uge 29 i ejendomsbranchen

Peter Norvig bliver reddet af en ekstern investor, og renteswaps er dyre. Alt var ved det gamle i uge 29 i ejendomsbranchen, hvor EjendomsWatch satte fokus på store og små spillere i både ind- og udland.

Sagsbehandlingstid kan lamme byggerier

På grund af sagsbehandlingstid på udvidelse af grusgrave ved Roskilde kan Nymølle Stenindustrier ikke levere nok grus til byggerier i hovedstadsområdet efter sommer.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier