EjendomsWatch

Bella Center-ejer i knibe: "Likviditeten forventes at være meget stram"

Selskabet bag Bella Center og i alt knap 1600 hotelværelser i København, BCHG, er sendt i knæ af coronakrisen, der har skabt tvivl om koncernens evne til at fortsætte driften. Ifølge direktør "er der masser af lys forude". 75 yderligere ansatte fyres. (Opdateret)

Allan Agerholm er topchef for BCHG, der har oplevet omsætningsdyk på mere end 80 pct. i 2020 i forhold til samme periode sidste år. | Foto: Finn Frandsen

Coronakrisen gør ondt på BCHG-koncernen, der driver flere hoteller- og konferencecentre i København, herunder Bella Center i Ørestad.

Pandemien har lammet BCHG, der er ejet af kapitalfonden Solstra, da gæsterne er udeblevet. Det har betydet, at virksomheden er 300 færre medarbejdere. Endelig er omsætningen siden 9. marts 2020 dalet med mere end 80 pct. i forhold til samme periode sidste år, viser BCHG's netop aflagte 2019-regnskab, hvor betalingsevnen også berøres.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 39: Et skib i høj sø

Som en god illustration af tidernes ugunst har Roof Management afværget en truende konkurs. Spørgsmålet er, hvordan sundhedstilstanden hos andre udbydere af ejendomsprojekter ser ud. Ugens overflyvning er klar.

Fredagens konkurser fra Statstidende

Firmaer inden for ejendomsservice, byggeri, detail og fødevareproduktion præger dagens liste med 45 konkurser og tre rekonstruktioner. Listen leveres af Statstidende.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier