EjendomsWatch

Michael Kaa går i opkøbsgear på et kollapset hotelmarked – og giver regeringen møgfald

40 pct. af ejendomsinvestor Michael Kaa Andersens forretning ligger i hoteller, og trods et marked, der er slået omkuld af coronakrisen, så åbner det også nye muligheder, som han er parat til at forfølge, siger han i et interview med EjendomsWatch. Her får regeringens ministre også et møgfald. Nyt regnskab viser egenkapital på over 1 mia. kr.

"Bankerne og finansieringskilderne har været meget medvirkende til, at alle indtil nu er kommet igennem det her så tørskoede som muligt. Det er en kontrast til finanskrisen, hvor aktiverne hurtigt skulle afvikles," siger Michael Kaa Andersen, der har været ejendomsinvestor i over 30 år. | Foto: PR/Proark

Enhver, der har spillet Matador, ved, at hoteller kan blive dyre bekendtskaber og føre til konkurs, hvis de ikke giver indtægter, og kassebeholdningen samtidig er for lille.

Det er lige akkurat den situation på markedet, som ejendomsinvestor Michael Kaa Andersen med over 30 års erfaring kigger ind i – ikke for sit eget vedkommende, men hos andre, der er presset af coronakrisens kvælende greb om alt, der har med hoteller og turisme at gøre.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Heimstaden efter milliardhandel: "Vi køber med et evighedsperspektiv"

Heimstaden, som netop har opkøbt svenske Akelius’ boligejendomme i Tyskland, Sverige og Danmark for ca. 68 mia. kr., har indgået handlen af flere grunde, siger investeringsdirektør Christian Fladeland – blandt andet for at vækste i København. En trussel om tvangssalg i Berlin tror han ikke på.

Aarhusiansk bygherre sælger kontortårne på 11 etager til pensionsselskab

Industriens Pension investerer i første etape af erhvervsbyggeriet Byporten i det vestlige Aarhus og køber kontortårne på over 14.000 kvm af det lokale selskab Dansk Erhvervsprojekt. Når det færdige projekt er afleveret, går man i gang med de resterende etaper i den nordlige del af området, fortæller direktør til EjendomsWatch. (Opdateret)

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier