EjendomsWatch

Michael Kaa går i opkøbsgear på et kollapset hotelmarked – og giver regeringen møgfald

40 pct. af ejendomsinvestor Michael Kaa Andersens forretning ligger i hoteller, og trods et marked, der er slået omkuld af coronakrisen, så åbner det også nye muligheder, som han er parat til at forfølge, siger han i et interview med EjendomsWatch. Her får regeringens ministre også et møgfald. Nyt regnskab viser egenkapital på over 1 mia. kr.

"Bankerne og finansieringskilderne har været meget medvirkende til, at alle indtil nu er kommet igennem det her så tørskoede som muligt. Det er en kontrast til finanskrisen, hvor aktiverne hurtigt skulle afvikles," siger Michael Kaa Andersen, der har været ejendomsinvestor i over 30 år. Foto: PR/Proark

Enhver, der har spillet Matador, ved, at hoteller kan blive dyre bekendtskaber og føre til konkurs, hvis de ikke giver indtægter, og kassebeholdningen samtidig er for lille.

Det er lige akkurat den situation på markedet, som ejendomsinvestor Michael Kaa Andersen med over 30 års erfaring kigger ind i – ikke for sit eget vedkommende, men hos andre, der er presset af coronakrisens kvælende greb om alt, der har med hoteller og turisme at gøre.

Læs artiklen gratis

Registrer med din E-mail.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier