EjendomsWatch

ATP går enegang med plan om milliardsalg i udlandet

Tre pensionsinvestorer i Danmark har – i modsætning til ATP Ejendomme – ingen planer om at sælge ud af udenlandske ejendomme, fortæller de til EjendomsWatch. Hos PFA planlægger ejendomsdirektør Michael Bruhn yderligere opkøb i udlandet og undrer sig over, at investeringer i Paris eller München skulle være ringere end i København.

Michael Bruhn, ejendomsdirektør hos PFA, peger på, at udenlandske ejendomsinvesteringer skal have et nøk opad. | Foto: Bidstrup Stine/Ritzau/Ritzau Scanpix

Flere pensionsinvestorer har andre planer med deres udenlandske ejendomsinvesteringer end hos ATP Ejendomme, der siden efteråret har arbejdet mod at sælge markant ud af sin udenlandske ejendomsportefølje – en historie, EjendomsWatch kunne fortælle i sidste uge.

En af dem er PFA, hvor ejendomsdirektør Michael Bruhn tidligere har luftet tanker om købe flere udenlandske ejendomme, end PFA har i forvejen. Der er intet nyt under solen på den front, beretter ejendomsdirektøren.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Schweiz-investor i nyt opkøb – rådgiver på trapperne med 1 mia. kr. yderligere

Swiss Life med knap 650 mia. kr. i ejendomme har med hjælp fra Kristensen Properties købt op i Aarhus for over 100 mio. kr. Kent Hoeg Sørensen, adm. direktør i selskabets danske brohoved, er igang med at lægge sidste hånd på fire køb mere. ”Swiss Life er ikke færdige i Danmark. De kan genkende en god investering,” siger han.

Østjysk vækstkommune går på investorjagt

I Hornslet, 20 km nord for Aarhus, søger Syddjurs Kommune nu ”en ambitiøs partner”, der udover at gøre byen større, også skal gøre den bedre. Projektleder håber på interesse fra både udviklere og pensionskasser.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier