EjendomsWatch

Thylander Gruppen sætter flere ord på udviklingen af Danske Bank-domicil

PODCAST: "Danske Bank bor jo i ejendommen en del år frem endnu, så vi har god tid til at planlægge tingene," siger Kristian Krogh, adm. direktør for Thylander Gruppen, i EjendomsWatchs nyeste podcast, hvor vi zoomer ind på det spektakulære køb af Danske Banks mangeårige hovedsæde og også ser fremad i øvrigt.

Thylander Gruppen-direktør Kristian Krogh deltager i denne episode af EjendomsWatchs podcast. | Foto: EjendomsWatch

"Det eneste, der ligger helt fast, er, at det bliver en blandet anvendelse. Det bliver et miks af noget hotel og noget kontor og noget retail. Men hvordan fordeling præcist bliver, kommer helt sikkert til at ændre sig undervejs i projektet."

Sådan siger Kristian Krogh, adm. direktør og ledende partner i Thylander Gruppen, der skal udvikle Danske Banks historiske hovedsæde på Holmens Kanal i København, som man sammen med en tysk pensionskasse og kapitalforvalter købte i en handel til over 2 mia. kr. i april.

Hør mere om det i det seneste udgave af EjendomsWatchs podcast, der er optaget hos Thylander Gruppen i Nordhavn. Her kommer vi også ind på fremtidsperspektiverne og effekterne af coronakrisen.

"Danske Bank bor jo i ejendommen en del år frem endnu, så vi har god tid til at planlægge tingene. Det var da godt, at vi ikke overtog en tom ejendom og skulle ud og finde butikslejere og hotellejere i juni måned 2020," siger Kristian Krogh.

EjendomsWatchs podcast udkommer en gang i kvartalet. Vores podcast er tilgængelig på vores hjemmeside, i vores app, i Apple Podcast, på Spotify og Google Play.

Kristian Krogh, adm. direktør og ledende partner i Thylander Gruppen. | Foto: PR / Thylander Gruppen
Kristian Krogh, adm. direktør og ledende partner i Thylander Gruppen. | Foto: PR / Thylander Gruppen
 

Tidligere udgaver af EjendomsWatchs podcast kan høres her:

Henning Larsen-direktør venter yderligere konsolidering i arkitektbranchen

Opkøbsivrig PFA-direktør debuterer når EjendomsWatch sætter lyd på branchen 

Mere fra EjendomsWatch

ATP får hak i tuden af Finanstilsynet

Pensionsselskabet får påtale for ikke at have haft et betryggende grundlag til at måle risiko. Tilsynet peger bl.a. på værdiansættelsen af ejendomme.

Briefing uge 38: Håndslag på huslejeloft

Det flittigt diskuterede huslejeloft blev i denne uge vedtaget, og det får konsekvenser for branchen, mener flere aktører. Samtidig faldt to trecifrede millionhandler på plads i lighed med en personlig konkurs samt anklager om monopollignende tilstande. Ugens overflyvning er klar.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier