EjendomsWatch

Storbank sikrer finansiering til hotelinvestor Petter Stordalen i coronakrisen

Storbanken DNB har indgået en aftale om finansering af Nordic Choice-kæden, skriver norsk medie.

Den norske milliardær Petter Stordalen ejer Nordic Chioce-kæden, der bl.a. har hoteller i Danmark. | Foto: Gregers Tycho / Jyllands-Posten / Ritzau Scanpix

Hotelmilliardæren Petter Stordalens hotelkæde Nordic Choice, der også er tilstede med hoteller i Danmark, har fået en finansieringsaftale på plads med storbanken DNB, som dermed sikrer driften af kæden med 200 hoteller under coronakrisen, skriver den norske avis Dagens Næringsliv.

Ifølge avisen regner man i hotelkæden ikke med at tjene penge igen før 2022.

"Nordic Choice Hotels har en god ledelse, som DNB har stor tillid til, og det gør det nemmere at finde gode løsninger," skriver Vidar Korsberg Dalsbø, kommunikationsrådgiver i DNB, i en mail til Dagens Næringsliv.

Nordic Choice har i Danmark hotellerne Clarion ved Københavns Lufthavn, Comfort Hotel på Vesterbro, Skt. Petri i centrum, Quality i Høje Taastrup. Dertil kommer de nye hoteller Villa Copenhagen i den gamle centralpostbygning ved Københavns Hovedbanegård og Comfort Hotel Copenhagen Airport, der begge ikke er åbnet endnu.

Codan i corona-clinch med hotelmilliardær

Hotelmilliardær lægger vækststrategi i København på hylden

Norsk hotelkæde sælger sommerpakker og klippekort til 17 mio. kr.

Hotelejer tegnede pandemiforsikring før krise: Nu står han til milliardudbetaling 

Mere fra EjendomsWatch

Hans lån væltede Roskilde Bank

Et kæmpetab på udlån til ejendomsmatadoren Kenneth Schwartz Thomsen var en af hovedårsagerne til, at Roskilde Bank gik konkurs. Banken selv var dog aktivt medvirkende til at forstørre problemerne, fortæller den fallerede ejendomsinvestor, der for første gang giver sit syn på, hvad der skete op til krakket.

Roskilde Bank-boss dømt til at betale 231 millioner

Højesteret har med dom sat endeligt punktum i et langstrakt sagsforløb om erstatningsansvaret for krakket i Roskilde Bank tilbage i 2008. Bankens tidligere direktør, Niels Valentin Hansen, er dømt til at betale erstatning, mens bestyrelsesmedlemmer frifindes.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier