EjendomsWatch

Taurus vinder millionaftale med Capman og øger sin markedsandel: "En stor sag for os"

Ejendomsadministratoren Taurus vinder millionkontrakt fra Cobblestone. Ifølge Taurus-direktør får det afgørende betydning for forretningen. "Omkring en 10 pct. forøgelse," vurderer han overfor EjendomsWatch. Direktør i Cobblestone ser roligt på den tabte aftale.

Taurus-direktør Thomas Windtberg forudser, at aftalen med Capman får stor betydning for forretningen. | Foto: Thomas Windtberg/Taurus

Læs artiklen gratis

Registrer med din E-mail.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Ugens bedste historier på EjendomsWatch

Uro om Koncenton-projekt, Gefion og Castellum i trecifrede millionfrasalg og nyt om ejendomshandler Peter Norvig var blandt ugens historier på EjendomsWatch. Home-mægler ser igen mod erhverv, Cobe vinder i Jernbanebyen og serien Sværvægterne blev skudt i gang, mens bl.a. Core Bolig, Nordicals og ISS stillede op til interview.

Trangen til frihed har fulgt Bjarne Jensen gennem 45 år i branchen

SVÆRVÆGTERNE: Han er grundlægger af en af landets største erhvervsmæglere og har 45 år i branchen, men der stod aldrig mægler på karrierelisten. I ny serie med nogle af branchens tunge profiler fortæller han om en dramatisk afsked med Home-kæden, konkurrencen og et ØK på skrump, der åbnede muligheder.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier