EjendomsWatch

Patrizias Rikke Lykke og NREP's Rasmus Nørgaard sender ny podcastserie i luften

PODCAST: Ejendomsbranchens innovations- og teknologinetværk, Proptech Denmark, er i luften med en ny serie podcast, der belyser forskellige vinkler af ejendomsbranchen. Rikke Lykke fra Patrizia og Rasmus Nørgaard fra NREP gæster de to første udsendelser, der har premiere torsdag. Lyt med her.

Rikke Lykke er blandt gæsterne i Proptech Denmarks nye podcastserie.

Torsdag går innovations- og teknologinetværket Proptech Denmark i luften med de første to ud af 12 podcast, hvor flere end 20 profiler fra ejendomsbranchens debatterer aktuelle emner.

I den første episode Hvor bevæger ejendomsbranchen sig hen? udveksler Rikke Lykke, europæisk chef for asset management hos Patrizia, synspunkter med Proptech Denmarks direktør Nadim Stub om alt fra innovation, teknologi og kontorfællesskaber.

Ifølge Nadim Stub har den aktuelle coronakrise ændret på hele opfattelsen af areal:

"Bare se bankerne, der har sendt rigtig mange medarbejdere hjem. De har faktisk fundet ud af, at de godt kan drive en bank alligevel. De vil sætte sig ned og sige: Hvis vi har en mere fleksibel kultur, så har vi måske ikke brug for så meget plads," siger han i podcasten.

I anden episode Redefinering af det vi kalder "hjem"? er det NREP-medstifter Rasmus Nørgaard, der sammen med Salome Trambach fra udbyderen af delelejligheder Lifex gæster udsendelsen, der bl.a. kigger på de nye generationers boligbehov, hvor det ikke nødvendigvis længere handler om at få en stor bolig som kronen på en succesrig karriere:

"Ens livbaner bevæger sig mere op og ned. Vi har brug for meget mere fleksibilitet. Vi slår os ikke så meget ned. Pludselig bliver vi skilt, her sammenbragte familier, karrieren kan også tage nogle skift. Vi springer ud som iværksættere, måske. Der er ikke den klare, lineære livsbane, og derfor ændrer vores boligbehov sig også løbende til noget mere fleksibelt, situationsbestemt," siger Rasmus Nørgaard i podcasten.

Podcastene kan findes via dette link.

Frem til 2. juli udgives yderligere podcast hver torsdag, hvorefter serien genoptages 6. august og kører frem til 10. september.

Også EjendomsWatch bringer sine egne podcast – foreløbig hver kvartal.

EJW_Rasmus_Nørgaard.JPG
Rasmus Nørgaard, medstifter af NREP. Foto: PR/NREP

Interesseorganisation starter proptech-akademi

Digitalt wakeup-call til ejendomsbranchen med corona: "Det er måske ikke så dårligt"

Opkøbsivrig PFA-direktør debuterer når EjendomsWatch sætter lyd på branchen

EjendomsWatch klar med podcast

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier