EjendomsWatch

Søskende skal udvikle gammel Frederiksberg-ejendom og tv-kulisse

Selskab under afdøde dynekøbmand Lars Larsens imperium køber nedlagt skofabrik for 150 mio. kr., som søskendepar nu skal udvikle. Ejerfamilie gennem 80 år har solgt ud. En meget spændende opgave, lyder det fra mægler.

Ejendommen på Bernhard Bangs Alle på Frederiksberg har fungeret som location for tv-serien Krøniken om radio- og tv-fabrikken Bella. | Foto: PR

8500 kvm gamle fabriksbygninger på Bernhard Bangs Alle på Frederiksberg har fået nye ejere, oplyser mægleren på handlen, Nordicals.

Køber er ejendomskoncernen Vision Properties, som er en del af afdøde dynekøbmand Lars Larsens Jysk Group, sammen med Copi Group, der er kendt for at konvertere ejendomme til attraktive boliger. Ejendommen bliver da også betegnet som en value-add-ejendom, altså med udviklingspotentiale.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Krise tvinger ejendomsmæglere til at barbere i staben

Den finansielle uro har også ramt landets mæglere. Tiderne med fuld fart fremad er sat på hold – organisationerne skæres til, medarbejdere fyres, men enkelte ser det som en mulighed for at opsnappe de bedste kandidater. ”Medvinden skal nok komme tilbage,” siger Colliers-direktør.

Klumme: Andelsboliger som vi kender dem ér fremtiden

Andelsboliger er hverken ejerboliger eller noget der minder om almene boliger, og det skal de heller ikke være i fremtiden, lyder det fra danske andelsboligforeningers talerør i denne klumme, der lægger afstand til påstande om at være spekulanter.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier