EjendomsWatch

Søskende skal udvikle gammel Frederiksberg-ejendom og tv-kulisse

Selskab under afdøde dynekøbmand Lars Larsens imperium køber nedlagt skofabrik for 150 mio. kr., som søskendepar nu skal udvikle. Ejerfamilie gennem 80 år har solgt ud. En meget spændende opgave, lyder det fra mægler.

Ejendommen på Bernhard Bangs Alle på Frederiksberg har fungeret som location for tv-serien Krøniken om radio- og tv-fabrikken Bella. | Foto: PR

8500 kvm gamle fabriksbygninger på Bernhard Bangs Alle på Frederiksberg har fået nye ejere, oplyser mægleren på handlen, Nordicals.

Køber er ejendomskoncernen Vision Properties, som er en del af afdøde dynekøbmand Lars Larsens Jysk Group, sammen med Copi Group, der er kendt for at konvertere ejendomme til attraktive boliger. Ejendommen bliver da også betegnet som en value-add-ejendom, altså med udviklingspotentiale.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 20: Proptech, slæb og raseri

Innovation og data var i højsædet, da store dele af branchen mødtes til Proptech Symposium i denne uge. Her var humøret lidt bedre end hos pirrelig jysk ejendomsudvikler. Og så vil Ejendomdanmarks nye topchef kæmpe for flere politiske resultater.

Michael Kaa fordobler overskuddet og lukrerer på stigende inflation

Det forgangne år bød på mere end en fordobling af overskuddet i MKA Ejendomme, som Michael Kaa Andersen står bag. Yderligere værdiopskrivninger venter på den anden side af en række igangværende udviklingsprojekter, fortæller milliardinvestoren i et interview med EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier