EjendomsWatch

Castellum tager konkret skridt mod at blive klimaneutral i 2030

Det svenske ejendomsselskab Castellum opfører 30.000 kvadratmeter solcelleanlæg på taget af logistikbygning ved Göteborg. Topchef varsler flere grønne investeringer i de kommende år.

”For at støtte FN's klimamål og det svenske mål om et klimaneutralt Sverige har vi besluttet, at vores virksomhed skal være 100 procent klimaneutral i 2030," siger Henrik Saxborn, adm. direktør i Castellum AB. Foto: PR / Castellum

Et af Sveriges største ejendomsselskaber, Castellum, der også har ejendomme for flere milliarder i Danmark, investerer 27 mio. svenske kr. (ca. 19 mio kr.) i et nyt solcelleanlæg. Anlægget bliver opført på taget af en logistikbygning ved Göteborg, og når det står færdigt til årsskiftet vil det producere 3,3 GWh om året, skriver Castellum i en pressemeddelelse.

”For at støtte FN's klimamål og det svenske mål om et klimaneutralt Sverige har vi besluttet, at vores virksomhed skal være 100 procent klimaneutral i 2030. Hvis vi skal klare det, må vi gøre flere omfattende satsninger inden for vedvarende energi. Jeg er stolt over, at vi nu investerer i at bygge Castellums største solcelleanlæg hidtil. Dette er bare begyndelsen på flere storskalasatsninger, som vi vil lave de nærmeste år,” siger Henrik Saxborn, adm. direktør i Castellum, i meddelelsen.

Læs artiklen gratis

Registrer med din E-mail.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier