EjendomsWatch

Amerikansk investor vil gøre sin danske milliardportefølje endnu større

W.P. Carey, der har gennemført foreløbig to betydelige investeringer i danske logistikejendomme, har tænkt sig at fortsætte sit opkøbstogt i Norden, siger europæisk chef til EjendomsWatch. Det danske marked er stadig attraktivt og kan profitere af Storbritanniens farvel til EU, mener han.

"Vi har den nødvendige kapital og behøver ikke at skulle tage kontakt til investorer for at opnå kapitaltilsagn til at forpligte os til en transaktion," siger W.P. Carey-direktør Christopher Mertlitz. | Foto: PR / W.P. Carey

Læs artiklen gratis

Registrer med din E-mail.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Ugens bedste historier på EjendomsWatch

Thylander på udsalg, to nye Nrep-fonde og en vigtig aftale for Deas var blandt nyhederne i ejendomsbranchen i den forløbne uge, der også bød på interview med MT Højgaard, Nordicom og DSB, mens Gefion Group mødte skarp kritik fra entreprenør.

Svensk erhvervsmægler åbner kontor i Danmark

Croisette Real Estate Partner har etableret selskab i Danmark efter sidste år at have slået dørene op i Island. En digital forretningsmodel er den bærende platform, forklarer virksomheden. Kontor ventes at åbne efter sommer, siger direktør. (Opdateret)

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Latest news from FinansWatch (dk)

Seneste nyt fra Watch Medier