EjendomsWatch

Heimstadens danske landechef siger stop

Leif Boje Espesen stopper hos Heimstaden, hvor han startede for otte år siden, dengang i selskabet Nordic Property Management, som siden blev overtaget af Heimstaden. Han stopper uden at have nyt job på hånden.

Det er et naturligt tidspunkt at overlade tøjlerne til en ny landechef, mener Leif Boje Espesen, der er stoppet i Heimstaden Danmark. Foto: Heimstaden PR

Ejendomsselskabet Heimstaden har sagt farvel til sin danske landechef Leif Boje Espesen, der havde sidste dag i virksomheden i fredags.

I en meddelelse sendt til EjendomsWatch udtaler han, at Heimstaden nu går ind i "en fase 2.0, hvor fokus går fra opstart, opbygning og strategisk udvikling til en mere operationel ”drift og vedligeholdelse”.

"Derfor er det et naturligt tidspunkt at overlade tøjlerne til en ny landechef, der har sin interesse og spidskompetence på denne del af rejsen," lyder det.

Han oplyser at tage et kort pusterum, inden han kaster sig over næste arbejdsopgave.

"Jeg har været ansvarlig for Heimstaden porteføljen i Danmark i snart fire år og de seneste to et halvt år ligeledes ansvarlig for opbygning af Heimstaden-forvaltningen i Danmark. Vi er gået fra 15 til over 100 medarbejdere til at forvalte vores samlede portefølje, som i dag tæller næsten 10.000 boliger," skriver Leif Boje Espesen.

Hvem der skal afløse ham, står ikke klart endnu, men processen er i gang, oplyser kommunikations- og marketingschef Marie Honoré.

Heimstaden på kant med kommune om tomme udlejningsboliger

Heimstaden vil selv stå for administrationen af sine danske ejendomme

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier