EjendomsWatch

Industriens Pension tilfreds med afkast på unoterede aktiver: "Udvikler sig stabilt"

Store afkast på børsnoterede aktier i 2019 betød, at de unoterede aktiver kom til at trække ned i afkastet hos Industriens Pension. Pensionsselskabet holder fast i strategien med unoterede investeringer som en stabilserende faktor fremadrettet, siger investeringsdirektør Peter Køhler Lindegaard.

Peter Køhler Lindegaard, investeringdsdirektør i Industriens Pension. | Foto: PR / Industriens Pension

Hos Industriens Pension er det en tilfreds investeringsdirektør, der kan se tilbage på 2019 med et samlet afkast på 12 pct.

"Det var et rigtig fint afkast og måske også højere end forventet fra årets start. Det er primært de børsnoterede aktier, der har gjort det rigtig godt i 2019. Det har været et ekstraordinært godt aktieår," siger Peter Køhler Lindegaard, der siden 2016 har været chef for de børsnoterede investeringer, men i december 2019 overtog posten som investeringsdirektør efter Karsten Kjellerup Kjeldsen, der smuttede til en topdirektørpost i Lærernes Pension. 

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier