EjendomsWatch

Blandet mæglerskare skal sælge ny ejendomsportefølje for staten

22 ejendomme, som staten igennem Freja Ejendomme har sat til salg, rummer mange muligheder, og flere mæglere med lokal forankring skal sælge porteføljen, viser en optegnelse, EjendomsWatch har lavet.

Ejendommen på Fægyden i Værløse har tidligere været brugt af Naturstyrelsen. Den er nu sat til salg igennem Freja Ejendomme. | Foto: Esoft

Staten sælger 22 ejendomme for forskellige styrelser rundt i hele Danmark, oplyser Freja Ejendomme onsdag og bekræfter dermed, hvad EjendomsWatch omtalte i sidste uge.

Nogle af ejendommene skal sælges fra lokale, selvstændige mæglere, mens størstedelen af de øvrige ejendomme skal sælges igennem mæglerne Nordicals, Danbolig og EDC Poul Erik Bech, viser en optegnelse, som EjendomsWatch har lavet over de ejendomme, Freja Ejendomme har lavet mægleraftaler på.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Verdensomspændende hotelbrand finder vej til Odense

Som led i en samarbejdsaftale med en af verdens største hotelvirksomheder bliver Dolce by Wyndham-brandet lagt ned over Comwell H.C. Andersen Odense, der dermed følger i kølvandet på søsterhotellerne i København og Aarhus. Aftalen kan ifølge koncernchef lokke "endnu flere internationale turister til Odense og Fyn."

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier