EjendomsWatch

Capman overtager ejendomsportefølje i Aarhus – krydderifamilie sælger ud

En række aarhusianske boligudlejningsejendomme til en samlet værdi på over 200 mio. kr. føjes til kapitalforvalteren Capmans lange opkøbsliste i Danmark. Stabile lejeindtægter er attraktivt, siger partner til EjendomsWatch.

Blandt de solgte ejendomme er Harald Jensens Plads 1 i Aarhus, som er hjørneejendommen til venstre i billedet. | Foto: Google

Finske Capman har købt en række aarhusianske ejendomme under navnet Stork Ejendomme, bekræfter Torsten Bjerregaard, der er ledende partner i Capman Danmark.

"Stork Ejendomme er interessante for investorerne grundet den stabile lejeindtægt fra velbeliggende boliger," siger han i et skriftligt svar til EjendomsWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Poul Erik Bech spår 20 pct. nedgang i salget af privatboliger næste år

Stigende grundskatter kan udløse "en deroute, der vil noget" i priserne, lyder det fra mæglerveteranen Poul Erik Bech i anledning af ny undersøgelse blandt investorer og lejere. Den viser, at 2022 vil byde på et markant fald i aktiviteten på privatboligmarkedet. Og en dark horse lurer i horisonten.

Familie sælger feriepark til kapitalfond

Selskabet First Camp, der har den norsk-baserede kapitalfond Norvestor i ryggen, overtager fra nytår ferieparken Jesperhus på Mors, der tidligere er blevet nedskrevet i værdi.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier