EjendomsWatch

Prime Office gennemfører tysk handel til over 300 mio. kr.

Betingede købsaftaler i november er nu blevet endelige, oplyser det børsnoterede ejendomsselskab, der opnår ejerandele på 85 og 94 pct. i en investering på i alt 53 mio. euro eller i underkanten af 400 mio. kr.

Germania-Arkaden i nordtyske Kiel, som Aarhus-baserede Prime Office nu har indgået endelige aftale om at købe sammen med en anden kontorejendom i samme by. | Foto: PR / Prime Office

Prime Office har nu overtaget de to tyske kontorejendomsselskaber, som ejes delvist af medlemmer af Prime Offices ledelse.

Det danske selskab meldte den 14. november ud om købene i en betinget købsaftale. Og nu er det ganske vist, at Prime Office har overtaget 94 pct. af ejerandelene i Germania-Arkaden og 85 pct. i Sell Speicher.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Verdensomspændende hotelbrand finder vej til Odense

Som led i en samarbejdsaftale med en af verdens største hotelvirksomheder bliver Dolce by Wyndham-brandet lagt ned over Comwell H.C. Andersen Odense, der dermed følger i kølvandet på søsterhotellerne i København og Aarhus. Aftalen kan ifølge koncernchef lokke "endnu flere internationale turister til Odense og Fyn."

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier