EjendomsWatch

"Vi behøver ikke gå ud at købe ting. Vi har dem inhouse, så det er bare at gå i gang"

ATP Ejendomme er endnu ikke nået i mål med sin fem år gamle strategi om flere boliginvesteringer, erkender topledelsen. Men i pipelinen ligger masser af kvadratmeter, der kan bringe pensionsinvestoren tættere på målet. Ny kommuneplan kan sætte yderligere skub i investeringerne.

"Vi er rigtig glade for den nye kommuneplan, der er kommet i København, hvor man langt om længe kan opføre de lejligheder, der virkelig er efterspørgsel efter," siger Kenneth Olsson, investeringsdirektør i ATP Ejendomme. | Foto: PR.

KØBENHAVN – ATP Ejendomme skal øge eksponeringen mod boligejendomme, og vejen frem er selv at udvikle dem.

I dag udgør boliger omkring fire procent af ejendomsporteføljen i ATP, og det er ikke nok, siger adm. direktør Martin Vang Hansen i et interview med EjendomsWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing: Uge 29 i ejendomsbranchen

Peter Norvig bliver reddet af en ekstern investor, og renteswaps er dyre. Alt var ved det gamle i uge 29 i ejendomsbranchen, hvor EjendomsWatch satte fokus på store og små spillere i både ind- og udland.

Sagsbehandlingstid kan lamme byggerier

På grund af sagsbehandlingstid på udvidelse af grusgrave ved Roskilde kan Nymølle Stenindustrier ikke levere nok grus til byggerier i hovedstadsområdet efter sommer.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier