EjendomsWatch

Lejere er utilfredse med fynsk ejendomsfirma: "Helt hen i skoven"

"Min oplevelse er, at de tjener styrtende på fraflytningerne," siger en tidligere lejer hos HD Ejendomme, der har en sag i Huslejenævnet mod selskabet. Adm. direktør for HD Ejendomme er uenig i kritikken.

Peter Uldall Borch, adm. direktør i HD Ejendomme. | Foto: PR / HD Ejendomme

Flere lejere, der har boet i en af fynske HD Ejendommes boliger, er utilfredse med den behandling, de har fået af ejendomsselskabet.

Halvdelen af de 97 anmeldelser, HD Ejendomme har fået på tjenesten Trustpilot er negative, og et gennemgående tema i de anmeldelser er store regninger i forbindelse med fraflytning, skriver Børsen.

HD Ejendomme er ejet af det svenske investeringsselskab Niam, som er en af de største ejendomsinvestorer i Norden.

En af de utilfredse lejere, som Børsen har talt med, er Linda Lindholm, der lejede en lejlighed af HD Ejendomme i fire år. Hun betegner kravene fra selskabet som "helt hen i skoven" og har nu en sag i Huslejenævnet mod HD Ejendomme.

"Min oplevelse er, at de tjener styrtende på fraflytningerne – og at mange flere burde gå i Huslejenævnet," siger Linda Lindholm til Børsen. Hun blev ved fraflytning mødt af krav om udbedringer for knap 48.000 kr., selvom lejligheden ifølge hende selv var rengjort og velholdt.

Peter Uldall Borch, adm. direktør i HD Ejendomme, kan ikke genkende billedet og henviser til, at de ca. 60 negative anmeldelser på Trustpilot udgør 1 pct. af de 7000 fraflytninger, HD Ejendomme har haft siden 2011.

"Vi genkender mange af sagerne, der er repræsenteret på Trustpilot med bemærkninger. Generelt kan jeg sige, at for en stor del af dem, som ikke får hele deres depositum tilbage, skyldes det, at de ikke har betalt husleje den sidste tid af deres botid," siger han til Børsen.

Fynsk investor indgår trecifret millionhandel med M7 Real Estate

Topchef hos HD Ejendomme: Vi nærmer os vores mål om 6000 boliger

Stifter af HD Ejendomme er tilbage efter økonomisk nedtur

Niam køber syv ejendomsprojekter i Silkeborg, Randers, Vejle og Horsens 

Mere fra EjendomsWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier