EjendomsWatch

Venstre siger nej til helt at skrotte udskældt boligparagraf

Folketingets boligordførere står klar i hvert deres ringhjørne forud for forhandlinger med boligminister Kaare Dybvad Bek om en ændret boligreguleringslov, hvor også den omdiskuterede paragraf 5 om forbedringer indgår. "Vi skal selvfølgelig lave kloge løsninger," siger SF's boligordfører til EjendomsWatch.

Boligminister Kaare Dybvad Bek (S) på dagens pressemøde. Senere skal han præsentere ekspertudvalgets rapport for Folketingets boligordførere, og herefter går de politiske forhandlinger om en ændring af boligreguleringsloven i gang. | Foto: Liselotte Sabroe / Ritzau Scanpix

Der skal ændres på noget. Så meget er der enighed om blandt Folketingets partier forud for de politiske forhandlinger om boligreguleringsloven, der indledes tirsdag.

Men derudover er der ikke den store enighed at spore blandt de boligordførere, som EjendomsWatch har talt med.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier