EjendomsWatch

Velliv kapper sine bånd til Nordea

På sin vej mod at blive 100 pct. kundeejet køber pensionsselskabet Velliv en portion Velliv-aktier fra Nordea. Parterne ønsker dog ikke at oplyse, om det er de sidste aktier, som storbanken ejer i pensionsselskabet. Nordea-chef forlader bestyrelsen.

Foto: Bax Lindhardt/SP / SP

Velliv er kommet et skridt nærmere at blive 100 pct. kundeejet.

For pensionsselskabet, der tidligere gik under navnet Nordea Liv & Pension, har indkaldt til ekstraordinær generalforsamling, hvor der er stillet forslag om at købe 953.847 af Nordeas Velliv-aktier til en værdi på i alt 95,4 mio. kr. Aktierne vil herefter blive annulleret.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier