EjendomsWatch

"Mennesker skaber bygninger, men bygninger skaber også mennesker"

Den 54-årige erhvervsmand Steen Mengel ejer den ikoniske bygning på Åboulevarden i Aarhus, som Danske Bank har haft regionalt hovedsæde i. Nu flytter banken, og Steen Mengel er spændt på, hvem der nu skal bo i bygningen, der "emmer af kærlighed".

Åboulevarden 69 i Aarhus stod færdigt i 1912 og er tegnet af arkitekterne Eggert Achen og Thorkel Møller for Ny Jydske Kjøbstad-Creditforening, der senere blev en del af Realkredit Danmark. | Foto: Gregers Tycho / Jyllands-Posten

"Det er en af de smukkeste bygninger i Danmark."

Erhvervsmanden og ejendomsinvestoren Steen Mengel, Mengel Ejendomme, er ikke et sekund i tvivl om, at det var en perle, han fik i sin portefølje, da han i 2015 købte Danske Banks regionale hovedsæde på Åboulevarden 69 i Aarhus. Men hvad den ikoniske bygning, der er nabo til det tidligere Erhvervsarkivet, skal bruges til, når banken forlader den ved udgangen af januar, ved han ikke. Faktisk er han selv lidt spændt på det.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier