EjendomsWatch

Isenkram-kæde lukker 12 butikker

Den fynske erhvervsmand Niels Thorborg opgiver den detailkæde, som myndighederne krævede, han skulle drive i to år. 11 overgår til konkurrent, mens butikker i 12 byer afvikles.

"Vi havde selvfølgelig håbet at kunne bevare alle butikkerne, men det lykkes ikke bl.a. i kraft af konkurrencesituationen og dårlig driftsøkonomi," siger Søren Ibsen, Værsgo-kæden. | Foto: PR

To år efter etableringen af en ny isenkræmmerkæde afvikler den fynske erhvervsmand Niels Thorborg den igen. 11 af kædens butikker overgår til konkurrenten Kop & Kande, mens 12 butikker rundt om i landet lukkes til januar.

Kæden med navnet Værsgo blev etableret, efter at Niels Thorborg i 2016 ønskede at sælge sin Inspiration-kæde til Imerco. Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen greb dog efter et års behandling af opkøbet ind og krævede, at Thorborg etablerede en ny kæde. Det var betingelsen for, at han kunne afhænde 25 af sine 45 Inspiration-butikker til Imerco.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 47: Ægte rødt – og dog

Kriseramte Dansk Folkeparti leverer i fravær af regeringens eget støtteparti flertallet til en aftale om flere billige boliger, som 85 ud af 179 mandater i Folketinget står uden for. Men ministeren mener alligevel, at der er tale om en bred aftale.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier