EjendomsWatch

Nye Danbolig-partnere lover deres kunder merværdi

Danbolig Erhverv tilbyder nu sine kunder optimal synergi i kraft af, at centrene i København og Nordsjælland har overlap i partnerkredsen, lyder det.

Danbolig Erhverv-partnerne Susanne Vang Pedersen (tv.), Johnny Hallas og Dorthe Mills (th.) | Foto: Danbolig / PR

Godt tre uger efter, at Danbolig kunne annoncere nye partnere til sit erhvervscenter i København, sætter partnerkredsen nu flere ord på, hvad ejerskiftet konkret betyder.

Det sker i en pressemeddelelse tirsdag, som Johnny Hallas, Dorthe Mills og Susanne Vang Pedersen – partnerkredsen bag Danbolig Erhverv i Nordsjælland – står bag. De tre har overtaget Danbolig Erhverv i København sammen med partner Kenneth Engberg.

"Det er klart, at vi med det meget tætte samarbejde mellem Nordsjælland og København vil opnå en endnu bedre synergi, der vil tilføre vores kunder merværdi. Uanset om det er salg, udlejning, vurdering, udvikling eller rådgivning, er vi klar til at hjælpe i et meget bredere område og med endnu bredere kompetencer end tidligere," siger Dorthe Mills i meddelelsen.

Også Kenneth Engbergs mangeårige erfaring i København bliver en styrke, lyder vurderingen:

"Med Kenneths lokalkendskab tilfører han centret en solid styrke. Jeg er overbevist om, at vi sammen kan løse opgaverne professionelt for vores kunder med det høje serviceniveau, som kunderne kender fra Nordsjælland. Dels fordi vi kender hinanden i forvejen og har arbejdet sammen i flere år og dels qua vores samlede, brede netværk og indsigt i markedet," siger partner Johnny Hallas, der inden for kort tid kan præsentere endnu en partner i Danbolig Erhverv København.

Nyheden om de nye partnere samt et større interview med Danbolig bragte EjendomsWatch i sit daglige nyhedsbrev 4. september som det første medie.

Danbolig Erhverv opruster og præsenterer nye ejere

Mere fra EjendomsWatch

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier