EjendomsWatch

Dades-ejer vil reducere risikoen med flere ejendomsinvesteringer

Novo Holdings, der ejer 44,5 pct. af ejendomsselskabet Dades, vil fremover satse mere på investeringer i infrastruktur og ejendomme. Det sker for at mindske risikoen samt afhængigheden af medicinalsektoren.

Kasim Kutay, direktør, Novo Holdings. Foto: Kenneth Lysbjerg Koustrup/Ritzau Scanpix

I et forsøg på at reducere risikoen i porteføljen af investeringer vil Novo Holdings i højere grad kigge uden for medicinalsektoren, når den foretager investeringer.

Det skriver Berlingske.

Det sker blandt andet for at mindske følsomheden over for udsving i investeringen i Novo Nordisk, der aktuelt udgør ca. 70 pct. af værdien af Novo Holdings' investeringer. I stedet vil investeringsarmen i Novo-gruppen i højere grad investere i infrastruktur og ejendomme, som også blandt andre Lego-familiens investeringsselskab Kirkbi, Lind Invest og Widex har gjort det.

"Inden for vores finansielle investeringsportefølje vil vi søge at investere mere i håndgribelige aktiver, end vi har gjort hidtil, og derved yderligere diversificere porteføljen. Dette kan omfatte investeringer i ejendom og infrastruktur. Vi forventer, at vores finansielle investeringer også fremover vil udgøre 40-50 procent af Novo Holdings samlede investeringsportefølje," siger Kasim Kutay, direktør, Novo Holdings, til avisen.

Novo Holdings, der er ejet af Novo Nordisk Fonden, sidder på 44,5 pct. af aktierne i ejendomsselskabet Dades og er dermed største aktionær.

(Denne artikel er leveret af vores søstermedie MedWatch.)

Kalvebod Brygge i København får ansigtsløft med ny badezone

Dades sælger tre sjællandske ejendomme fra

Pensionskasser sælger Novo-ejendom for 1,2 mia. kr.

Dades får ny koncerndirektør

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier