EjendomsWatch

Markedet må kigge langt efter flere handler på niveau med Copenhagen Towers

Solstra og Niam satte rekorder fredag, da parterne gennemførte årets største handel med salget af Copenhagen Towers i Ørestad. Der kommer dog næppe flere handler af samme størrelse i 2019, siger Colliers-topchef Peter Winther til EjendomsWatch. Provenuet fra salget skal geninvesteres, siger Solstra-direktør.

Salget af Copenhagen Towers i Ørestad for 2,3 mia. kr. til Niam, er den hidtil største ejendomshandel i 2019. | Foto: PR/Niam.

Fredagens milliardhandel med kontor- og hotelkomplekset Copenhagen Towers i Ørestad tog rekorden som årets hidtil største ejendomstransaktion.

Det var kapitalfonden Solstra Capital Partners, der solgte Copenhagen Towers til svenske Niam for 2,3 mia. kr., som EjendomsWatch som første medie kunne oplyse.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier