EjendomsWatch

Wework udskyder børsnotering

Udbyderen af kontorfællesskaber har efter en halvering af sin værdisætning opgivet at gennemføre en børsnotering i september som tidligere planlagt.

Foto: Timothy A. Clary / AFP / Ritzau Scanpix

Den amerikanske udbyder af kontorfællesskaber, Wework, udskyder en planlagt børsnotering, skriver Bloomberg.

Selskabet bag, We Co., måtte for nylig se sin værdi skrumpe kraftigt, og også stifteren og hans ægtefælles rolle i selskabet, har mødt kritik fra sin største aktionær, Softbank.

"We. Co. ser frem til vores kommende børsnotering, som vi forventer er gennemført ved udgangen af året," skriver firmaet i en udtalelse mandag aften amerikansk tid, som nyhedsbureauet Bloomberg citerer.

Selskabet blev værdisat til 47 mia. dollar (ca. 315 mia. kr.), da selskabets største investor Softbank investerede i selskabet i januar. Vurderingen blev i begyndelsen af september sænket til omkring 20 mia. dollar, mens seneste vurdering lyder på blot omkring 15 mia. dollar, skriver Bloomberg med henvisning til kilder tæt på processen.

Medie: Wework vil stække stifter i forsøg på at redde børsnotering

Medie: Weworks største investor vil bremse børsnotering

Medie: Wework halverer forventning til værdi af børsnotering

Wework taber seks millarder før børsnotering

Amerikanske Wework åbner i København 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier