EjendomsWatch

Topdanmark bygger 100 boliger i københavnsk bydel

Topdanmark Ejendom har købt byggejord af By & Havn og er nu klar til at gå i gang med endnu et byggeri i området, efter udlejningen af et netop færdiggjort byggeri gik hurtigere end ventet.

Der bliver bygget løs i Ørestad Syd. Set fra metrostationen Vestamager. | Foto: Morten Langkilde/Politiken.

Topdanmark Ejendom bygger omkring 100 boliger fordelt på rækkehuse og etageboliger i Ørestad Syd.

Det oplyser By & Havn, der har solgt byggejord til Topdanmark Ejendom med plads til 8300 etagemeter i den københavnske bydel, i en pressemeddelelse.

"Ørestad Syd er i en tilfredsstillende udvikling, og nu er der særligt gang i kranerne i den sidste, centrale del af bydelen, som binder den nordlige og sydlige del sammen. Det er vigtigt at få bygget færdigt, så fællesskaberne og det gode naboskab kan vokse frem blandt beboerne," udtaler Anne Skovbro, adm. direktør i By & Havn, i meddelelsen.

Det byggefelt, Topdanmark har købt, danner en karré mellem Else Alfeldts Vej og Richard Mortensens Vej lige nord for kvarterets kommende hovedgade Asger Jorns Allé, der både kommer til at danne ramme for indkøbsmuligheder og kulturhuset Byens Hus.

Byens Hus skal indeholde daginstitution, café og boliger.

Topdanmark Ejendom har købt endnu et byggefelt af By & Havn i den nye bydel Ørestad Syd i København. | Foto: PR/By & Havn.
Topdanmark Ejendom har købt endnu et byggefelt af By & Havn i den nye bydel Ørestad Syd i København. | Foto: PR/By & Havn.
 

Topdanmark har netop færdiggjort byggeriet af Savannehuset med 277 lejligheder i samme område, hvor man var godt med i forhold til udlejningen gennem alle etaper, og det har medvirket til, at Topdanmark nu bygger igen, udtaler Flemming Engelhardt, adm. direktør i Topdanmark Ejendom, i meddelelsen.

"Vi er meget tilfredse med at kunne realisere endnu et boligbyggeri i Ørestad Syd, hvor vi har en ambition om at gentage succesen fra Savannehuset. Kombinationen af kvalitetsbyggeri, adgang til storslået natur lige rundt om hjørnet og med et shoppingcenter, koncertarena og metroen rundt om det andet hjørne giver os troen på, at vi med grundkøbet her har lagt kimen til en langsigtet god investering for vores pensionskunder," siger han.

Tidsplanen for det nye byggeri i Ørestad Syd fremgår ikke af pressemeddelelsen.

Nyt kulturhus på Amager skal tegnes af Aart Architects

Salg til Koncenton og Heimstaden trækker op hos projektudvikler

Anne Skovbro: Field's er ikke optimal for det lokale handelsliv i Ørestad

Ejendomdanmark-topchef maner til ro til trods tomgang blandt store lejligheder 

Mere fra EjendomsWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier