EjendomsWatch

Fire milliarder skiller viceborgmesters løsning på Blackstone-handel fra virkeligheden

Fredag foreslog Frederiksbergs viceborgmester at forlige en strid mellem Frederiksberg Boligfond og 200 lejere om et salg til amerikanske Blackstone. Men det gør ingen forskel, hvis et forlig ikke også løser et helt centralt spørgsmål om et milliardbeløb, siger fondens formand til EjendomsWatch. Beboere ønsker at fortsætte retssag.

På Facebook skriver viceborgmester Michael Vindfelt (S) fredag 13. september, at han opfordrer parterne i handlen med Blackstone til at stoppe salget. | Foto: Gregers Tycho/IND

Balladen om den amerikanske kapitalforvalter Blackstones ejendomsopkøb på Frederiksberg fik fredag 13. september boligminister Kaare Dybvad Bek (S) til at besøge området.

Men en halv time inden besøget skulle gå i gang, ændrede situationen sig, da der poppede et indlæg op på den socialdemokratiske viceborgmester Michael Vindfeldts Facebook-side. Han opfordrede parterne til at trække sig ud af handlen og indgå et forlig i politisk regi i stedet for ved retten – hvor handlen lige nu skal afgøres.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 25: Sommernerver

Rentestigninger og øget inflation smitter også af på ejendomsmarkedet, og i ugens løb har flere vægtige aktører i branchen forsøgt at mane til besindighed. Ingen grund til panik, endnu i hvert fald.

Medie: Nervøse investorer sår tvivl om milliardhandler

To konkrete ejendomshandler til flere milliarder risikerer ifølge mediet Insidebusiness at falde på gulvet, efter at en række danske og udenlandske investorer har gransket aktiverne og fundet prisen alt for høj i et økonomisk klima præget af usikkerhed og nervøsitet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier