EjendomsWatch

Efter fem år med negativ rente: Boblen er ikke i aktier – men i obligationer

Private investorer bør begynde at sælge ud af de mest risikable virksomhedsobligationer, high yield, da de er for risikable, lyder vurderingen fra Danske Bank. Blandt andre Gefion Group finansierer sine ejendomsprojekter med denne type obligationer.

Lars Skovgaard Andersen er investeringsstrateg i Danske Bank Wealth Management og har arbejdet i banken i næsten 40 år. Foto: Stine Bidstrup. | Foto: Stine Bidstrup/ERH

Efter fem år med negativ rente i Europa er vi nu kommet til det punkt, hvor det begynder at gøre ondt, og hvor de negative renter kan gøre mere skade end gavn. Derfor er det med i tide at skære det svageste led fra i porteføljen.

Sådan lyder vurderingen fra Lars Skovgaard Andersen, investeringsstrateg i Danske Bank Wealth Management, der i alt forvalter mere end 200 mia. euro for velhavende og institutionelle kunder:

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Amerikansk investor køber Coop-butikker for 300 mio. kr.

11 supermarkeder på i alt 13.100 kvm har skiftet hænder i en sale & leaseback-aftale mellem Coop Danmark og amerikanske W.P. Carey. "Norden fortsætter med at være et nøglemarked for W.P. Carey," udtaler amerikanerne, der ser handlen som starten på et langsigtet partnerskab.

Her er de seneste tinglyste ejendomshandler

På dagens liste er en større trecifret millionhandel faldet på plads mellem amerikanske Hines og svenske Bonava. De i alt 21 transaktioner rummer også bl.a. Jeudan, ATP Ejendomme, Aldi og Rema 1000. Oversigten bringes i samarbejde med dataplatformen Resights og omfatter tinglyste ejendomshandler i Danmark på over 10 mio. kr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier