EjendomsWatch

Park Street Nordicom fastholder 2019-forventninger

Ejendomsselsskabet, der tidligere i år købte et butikscenter i Glostrup for et trecifret millionbeløb, har netop aflagt regnskab for første halvår af 2019.

Ejendomsselskabet Park Street Nordicoms hovedkontor i København NV. | Foto: Google Maps.

Ejendomsselskabet Park Street Nordicom fastholder forventningerne til 2019 om et EBVAT-resultat i niveauet 95-105 mio. kr.

Det fremgår af selskabets regnskab for første halvår af 2019.

Selskabet leverer et resultat før værdiregulering og skat (EBVAT) på 40,4 mio. kr. i første halvår – et fald på ca. 1 mio. kr. sammenlignet med samme periode i 2018.

"Udgifterne er steget på grund af et større forbrug på konsulenter og arkitekter med fokus på at bygge teknologisk og en designplatform til fremtidens selskab," lyder det i regnskabet.

Også nettoresultatet lander godt en million under resultatet fra sidste år på 36,5 mio. kr., mens både omsætning og bruttoresultat stiger.

Omsætningen stiger med godt 7 pct. til 91,5 mio. kr., mens bruttoresultatet stiger med knap 10 pct. til 77,2 mio. kr., fremgår det af regnskabet.

"Den mindre reduktion skyldes primært stigningen i udgifterne, som til dels er blevet kompenseret af en stigning i bruttofortjenesten og en reduktion af de finansielle udgifter," fremgår det af regnskabet.

Ny investor overtager københavnsk butikscenter i trecifret millionhandel

Park Street Nordicom venter fremgang i år

Park Street Nordicom vil købe større og dyrere

Direktør går efter mindre end et år: "Jeg passer ikke til Nordicom" 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier