EjendomsWatch

Ejendomme bidrog beskedent til ATP's afkast i første halvår

Årets første seks måneder har givet gunstige afkast til ATP's medlemmer. Desuden er et milliardbeløb som følge af kortere levetider overført til bonuspotentialet, viser halvårsregnskabet onsdag.

ATP kom onsdag ud med halvårsregnskab. | Foto: ATP/PR

Ikke mindst gode afkast i første kvartal, men også et solidt afkast i andet kvartal gør, at ATP kommer ud af første halvår med et resultat af investering og afdækning på 23,7 mia. kr.

Investeringerne af ATP's frie midler, det såkaldte bonuspotentiale, har givet et afkast på 24,8 mia. kr., når omkostninger og skatter er trukket fra. Det giver et afkast af bonuspotentialet på 26,9 pct. Denne procentsats kan dog ikke sammenlignes med de øvrige pensionskasser afkast, da deres afkast opgøres i forhold til hele formuen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier