EjendomsWatch

Pensam sadler om: "Vi kan ikke bare blive ved med at bygge dyrere og dyrere"

Flere og flere danskere kæmper for at kunne følge med den stigende prisudvikling på boliger i København og landets andre vækstområder. Men Pensam har troen på, at pensionskassens kommende investeringer kan gavne både medlemmernes pensioner og deres muligheder for at bo i de store byer.

Carsten Gröhn, ansvarlig for alternative investeringer i Pensam. | Foto: Pensam/PR

Det er i de senere år blevet dyrere og dyrere at bo i landets store byer, og for Pensam med 400.000 medlemmer og en stor investor på det danske ejendomsmarked, er det et tema, der optager pensionskassen.

"Vi ser helt klart et behov for, at der bliver lagt en plan, der skal sikre, at folk som vores medlemmer også har råd til at bo i byerne, så de kan servicere de erhverv, som samfundet kræver," siger Carsten Gröhn, der er ansvarlig for alternative investeringer i Pensam.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier