EjendomsWatch

Blackstone forsvarer danske ejendomsinvesteringer

Blackstone er i Danmark på lang sigt og overholder lovgivningen, siger talsperson, efter at boligministeren har været på banen med yderligere kritik af de nuværende muligheder for renoveringer i henhold til boligreguleringsloven.

Borgere demonstrerer foran Frederiksberg Rådhus i forbindelse med salget af ejendomme i Den Sønderjyske By til amerikanske Blackstone. | Foto: Mogens Flindt.

Blackstone svarer nu igen på kritik fra boligminister Kaare Dybvad (S), der vil arbejde på at ændre paragraf 5 stk. 2. i boligreguleringsloven, der gør det muligt for blandt andre internationale investorer at opkøbe og renovere ejendomme for at opnå hurtig profit.

Blackstone er en langsigtet investor i Danmark og overholder den danske lovgivning, siger investoren til Bloomberg.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier