EjendomsWatch

Hoteldirektør vil stjæle kunder tilbage fra Airbnb

Der bliver bygget hoteller i massevis for at servicere de mange turister, der kommer til den danske hovedstad. Men der er stadigvæk ikke nok, mener direktør for Zleep Hotels, der næste år slår dørene op til to nye hoteller i København, der skal hjælpe med at tage markedet tilbage fra Airbnb.

Peter Haaber, adm. direktør for Zleep Hotels. | Foto: Jacob Ehrbahn/Politiken.

Lavprishotelkæden Zleep Hotels, der har den tyske hotelkoncern som majoritetsejer, forventer, at det københavnske hotelboom kan mindske deletjenesten Airbnbs markedsandel. Og så står Zleep Hotels klar til at overtage den, skriver Berlingske.

"Når så stor en del af værelserne bliver solgt, som det er tilfældet i København, presser vi kunderne væk, fordi priserne kommer så højt op. Men nu kommer der plads til de mennesker, og vi vil begynde at stjæle tilbage fra Airbnb," siger Peter Haaber, adm. direktør for Zleep Hotels, til avisen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 47: Ægte rødt – og dog

Kriseramte Dansk Folkeparti leverer i fravær af regeringens eget støtteparti flertallet til en aftale om flere billige boliger, som 85 ud af 179 mandater i Folketinget står uden for. Men ministeren mener alligevel, at der er tale om en bred aftale.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier