EjendomsWatch

Pensiondanmark opgraderer sin investorrolle

Med etableringen af en byudviklingsenhed kan Pensiondanmark nu træde endnu tidligere ind de byggeprojekter, man er aktiv i. Det giver ifølge selskabet bedre mulighed for at langtidssikre et solidt afkast til opsparerne.

Pensiondanmark har etableret en ny byudviklingsenhed. | Foto: PR / Ursula Bach/ Pensiondanmark

Over de senere år har det været en tydelig tendens, at de institutionelle investorer træder stadig tidligere ind projektfasen i forbindelse med nybyggeri. Nu har pensionsselskabet Pensiondanmark så valgt at tage skridtet endnu videre og vil nu træde så tidligt ind i processen, at de faktisk deltager i den egentlige byudvikling i samarbejde med den kommune, der lægger jord til projektet.

To helt konkrete projekter er Køge Kyst samt Trælasten i Aarhus, og lige før sommerferien opgraderede Pensiondanmark medarbejderstaben med yderligere to projektudviklere samt to byudviklere. Det betyder, at man nu råder over en egentlig byudviklingsenhed i ejendomsafdelingen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier