EjendomsWatch

Danske kokkebrødre vil åbne restaurantkæde

Brødreparret Koch, der har stået bag et par restauranter i Aarhus, vil udvide restaurantkonceptet Det Glade Vanvid til hele landet. Snart åbner den første restaurant uden for Aarhus, og drømmen inkluderer også udlandet.

Lasse Koch (billedet) vil sammen med sin bror Mikkel udbrede konceptet Det Glade Vanvid til hele landet. | Foto: Joachim Ladefoged / Ritzau Scanpix

Lasse og Mikkel Koch, der begge er kokke og bagmænd til restaurant Koch i Aarhus, har ifølge Børsen planer om at sende restaurantkonceptet Det Glade Vanvid ud i hele landet.

Brødreparret regner med at åbne den første restaurant, hvor man vil tilbyde gourmetmad og vin ad libitum, i Randers omkring 1. november, og derefter følger andre store byer, inden man forhåbentlig også kan kigge videre ud i verden.

"Vores ultimative drøm er, at du en dag kan tage til München og se en dansk restauratør, der har skabt et koncept, der er langtidsholdbart og bæredygtigt, og hvor du får den samme, gode oplevelse, hvad enten du er i München, Aarhus eller Randers," siger Lasse Koch til Børsen.

(Denne artikel er leveret af vores søstermedie FødevareWatch.)

120 nye Dominos-pizzeriaer er i kikkerten for ny ejer

Gourmetpizza-kæde vil åbne flere butikker med milliardkoncern i ryggen

Køber af Domino's vil genåbne i Danmark

Ejer af kurhotel må igen til lommerne 

Mere fra EjendomsWatch

Fond misser millionsalg og udlejer til tidligere formand

FINGRENE I FONDSMIDLER: Helt usædvanligt valgte erhvervsdrivende fond hverken at sælge eller modernisere en bolig på Frederiksberg i forbindelse med et lejerskifte. I stedet udlejede man sidste år lejligheden til fondens tidligere formand, der nu vil have fonden til at finansiere forbedringer, han selv har lavet. LLO undrer sig.

Briefing uge 21: Skærende kontraster i et anspændt marked

Der er ikke nødvendigvis langt fra milliardsucces til ditto fiasko i et ejendomslandskab, som de fleste aktører kan blive enige om, er ramt af store udfordringer. Det er blot nogle af de ting, vi ser nærmere på i vores faste overflyvning over ugens største begivenheder i branchen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier