EjendomsWatch

Analysehus: Det danske ejendomsmarked er godt med i global skala

Danmark holder sig godt til i analysehuset MSCI's analyse af størrelsen på de globale ejendomsmarkeder, men det er også et af de lande, hvor der er størst usikkerhed omkring tallene.

Danmark overhaler blandt andet Norge og Polen på markedsstørrelse, konkluderer analysehuset MSCI. | Foto: Martin Lehmann/Politiken.

På trods af landets størrelse sniger Danmark sig op på en 18. plads ud af 25 over de største ejendomsmarkeder globalt. Men Danmark er også et af de lande, der er præget af størst usikkerhed, da en stor del af landet AUM (assets under management) ikke er opgjort.

Det fremgår af MSCI's analyse af ejendomsmarkedet i 2018, Real Estate Market Size (REMS).

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier