EjendomsWatch

Agat Ejendomme fyrer topchefen

Det børsnoterede og tidligere udviklingsselskab TK Development, nu Agat Ejendomme, har efter strategiskifte og besparelsesrunde fyret adm. direktør. Bestyrelsesformand understreger dog over for EjendomsWatch, at der ikke er noget at sætte på kvaliteten af arbejdet.

Søren Kempf Holm er nu tidligere topchef i Agat Ejendomme, da virksomheden er gået ind i en ny fase. | Foto: PR/Agat Ejendomme // © clausboesen.dk

Det børsnoterede ejendomsselskab Agat Ejendomme, tidligere TK Development, skifter nu adm. direktør Søren Kempf Holm ud med den tidligere finansdirektør Robert Andersen, mens den tidligere økonomichef Vivi Sørensen bliver ny finansdirektør.

Det sker, efter selskabet tidligere i år iværksatte et strategiskifte – som også affødte navneskiftet – hvor man vil fokusere mere på egenbeholdningen af ejendomme i stedet for udviklingsaktiviter.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier