EjendomsWatch

Rådgiver: Lad være at råbe af Kaare Dybvad - tal med ham

En socialdemokratisk regering er kommet til. Det betyder uden tvivl udfordringer for ejendomsbranchen, men det nytter ikke noget at stille sig i et hjørne med korslagte arme. Politisk rådgiver opfordrer branchen til at gå i dialog med den nye boligminister.

Ole Birk Olesen overdrager til transportminister Benny Engelbrecht og boligminister Kaare Dybvad (på billedet) i Transport-, Bygnings- og Boligministeriet i København, torsdag den 27. juni 2019. Efter regeringsdannelsen overdrages ministerierne torsdag fra VLAK-regeringen til den nye S-regering. Foto: Thomas Sjørup/Ritzau Scanpix

Danmark fik 27. juni en ny politisk virkelighed med dannelsen af en socialdemokratisk regering.

Det vækker uden tvivl bekymring i ejendomsbranchen, at den nye regering lægger op til, at flere almene boliger og stramning af reglerne for moderniseringer af ejendomme og huslejestigninger.

Men i stedet for at stå med korslagte arme og råbe af den nye boligminister, Kaare Dybvad (S), så skal topfolkene i boligverdenen snakke med ham.

Det skriver politisk rådgiver Carsten Mai i en klumme, som EjendomsWatch bringer torsdag.

"I et levende og aktivt demokrati skal der være plads til argumenter fra alle: Brancher, lobbyister, organisationer, politikere og menigmand. Alle kan ikke få alt. Men korslagte arme fører med sikkerhed til ingenting," skriver den tidligere særlige rådgiver, som kender sin vej på de snoede gange på Christiansborg.

Hele klummen kan læses her.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier