EjendomsWatch

120 nye Dominos-pizzeriaer er i kikkerten for ny ejer

Der er lagt op til et comeback af de mere bemærkelsesværdige, hvis de nye ejere af den danske del af Dominos får held med sine planer om i alt at ville åbne 120 pizzeriaer i Danmark.

Foto: Ritzau Scanpix/Alan Diaz.

Det danske forretningsgrundlag hos pizzakæden Dominos smuldrede hurtigt efter en TV2-udsendelse i det sene 2018-efterår afslørede dårlige hygiejneforhold på flere restauranter, men nu vil de nye ejere af kæden genrejse brandet på dansk jord.

Til Børsen siger Andrew Rennie, der dansk landechef for australske Dominos Pizza Enterprises, som i april købte den danske del for 19 mio. kr., at man over de kommende 10-15 år kan åbne op til 120 restauranter herhjemme.

"Vi har en fornemmelse af, hvad vi kan opnå, men forhåbentligt går det endnu bedre, og så kan det være, at vi måske ender med at åbne endnu flere restauranter," siger han til avisen.

I denne uge åbner den første restaurant i Roskilde, og Dominos Pizza Enterprises er ifølge landechefen klar til at investere et trecifret millionbeløb i forsøget på at genrejse fastfoodkæden.

(Denne artikel er leveret af vores søstermedie FødevareWatch.)

Chef for 11 spisesteder: Stort udskilningsløb på vej i københavnsk restaurationsmiljø

Gourmetpizza-kæde vil åbne flere butikker med milliardkoncern i ryggen

Køber af Domino's vil genåbne i Danmark

Pizzabar eller cykelbutik? — nyt it-værktøj finder den bedste placering 

Mere fra EjendomsWatch

Verdensomspændende hotelbrand finder vej til Odense

Som led i en samarbejdsaftale med en af verdens største hotelvirksomheder bliver Dolce by Wyndham-brandet lagt ned over Comwell H.C. Andersen Odense, der dermed følger i kølvandet på søsterhotellerne i København og Aarhus. Aftalen kan ifølge koncernchef lokke "endnu flere internationale turister til Odense og Fyn."

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier