EjendomsWatch

Chef for 11 spisesteder: Stort udskilningsløb på vej i københavnsk restaurationsmiljø

Efter flere år med mere sol på fortovet flader fremgangen hos de københavnske restauranter nu ud, og ifølge Torben Olsen, adm. direktør i cafe-selskabet Sovino, der ejer 11 spisesteder, vil der i de kommende år komme et udskilningsløb blandt de københavnske restauranter.

Foto: Yoburger/PR

Sidste år voksede restaurantkoncernen Sovino, det tidligere Victor Gruppen, med hele 15 pct. og omsatte samlet for 280 mio. kr., men trækker man de nyåbnede restauranter ud af ligningen, er der ikke ret meget vækst på toppen.

Til Berlingske siger Torben Olsen, adm. direktør og medejer i selskabet, der også er ejet af Maj Invest, at man i de kommende år vil se et stort udskilningsløb blandt restauranterne i København, som konsekvens af den voldsomme fremgang i antallet af restaurantkvadratmetre i de senere år.

"Vi ser, at der kommer nye foodmarkets ind og tager en del af markedet. Jeg synes, at mange af de nye er dygtige. Der kommer til at forsvinde mange af de små pizzeriaer, og jeg tror, at de restauranter, hvor der ikke er fokus på at tjene penge, vil få det svært," siger Torben Olsen til avisen.

Fra 2013 til 2017 kom der 577 nye restauranter i København.

(Denne artikel er leveret af vores søstermedie FødevareWatch.)

Gourmetpizza-kæde vil åbne flere butikker med milliardkoncern i ryggen

Pizzakæde drejer nøglen om i Danmark

Nu rammer hotelboom også provinsen

Otte års mangel på hotelværelser er slut – nu kommer overkapaciteten 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 47: Ægte rødt – og dog

Kriseramte Dansk Folkeparti leverer i fravær af regeringens eget støtteparti flertallet til en aftale om flere billige boliger, som 85 ud af 179 mandater i Folketinget står uden for. Men ministeren mener alligevel, at der er tale om en bred aftale.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier