EjendomsWatch

Venstre dropper lavere arveafgift for virksomheder

Tidligere har Venstre arbejdet for helt at fjerne arveafgiften for familieejede virksomheder, men den ambition er nu droppet. Det er et af initiativerne i Venstres erhvervsudspil.

Tommy Ahlers, Lars Løkke Rasmussen og Kristian Jensen. Venstre holder pressemøde, onsdag den 29 maj 2019. | Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Venstre har ikke afsat penge til at fjerne arveafgiften for familievirksomheder, der skifter generation, og derfor går partiet nu til valg på at fastholde afgiften på 5 pct. fra næste år.  

Det fremgår af partiets erhvervsudspil med 17 initiativer, der blev præsenteret onsdag.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Amerikansk investor køber Coop-butikker for 300 mio. kr.

11 supermarkeder på i alt 13.100 kvm har skiftet hænder i en sale & leaseback-aftale mellem Coop Danmark og amerikanske W.P. Carey. "Norden fortsætter med at være et nøglemarked for W.P. Carey," udtaler amerikanerne, der ser handlen som starten på et langsigtet partnerskab.

Her er de seneste tinglyste ejendomshandler

På dagens liste er en større trecifret millionhandel faldet på plads mellem amerikanske Hines og svenske Bonava. De i alt 21 transaktioner rummer også bl.a. Jeudan, ATP Ejendomme, Aldi og Rema 1000. Oversigten bringes i samarbejde med dataplatformen Resights og omfatter tinglyste ejendomshandler i Danmark på over 10 mio. kr.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier