EjendomsWatch

Thylander Gruppen ser opbremsning efter fem års uafbrudt resultatvækst

Med et afkast til ejendomsforvalterens investorer på over 300 mio. kr. i 2018, er selskabet ovenud tilfreds. En stigende investorinteresse for ejendomme øger kravene til forvalternes kompetencer, pointerer grundlægger Lars Thylander. Resultatnedgang i år tilskriver ny topchef, at selskabets fonde har forskellig livscyklus, siger han til EjendomsWatch.

Thylander Gruppens øverste ledelse: Fra venstre næstformand Carsten Viggo Bæk, bestyrelsesformand Lars Thylander og adm. direktør Kristan Krogh. Foto: PR

Thylander Gruppen, der etablerer og forvalter ejendomsfonde på vegne af forskellige typer investorer, ser ud til at skulle sætte en prop i fem års uafbrudt vokseværk. I år venter virksomheden med aktuelt 10 fonde et resultat "noget lavere" end i 2018, hvor det landede på 80 mio. kr. og dermed udgør godt en fordobling siden 2015.

Investorerne i fondene, der bl.a. udgøres af andre fonde, velhavende familier og industrifonde, opnåede i 2018 et afkast på over 300 mio. kr., hvilket især kan tilskrives salget af en større ejendomsportefølje til svenske Heimstaden.

Læs artiklen gratis

Registrer med din E-mail.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier