EjendomsWatch

Prime Cargo rykker ind i Coops lager i Vejen

Colliers International har fundet en ny lejer til samtlige kvadratmeter i Coops centrallager i Vejen, som dagligvarekoncernen fraflytter til oktober.

Prime Cargo bliver ny lejer af Coop-lager. | Foto: PR.

Der er fundet en ny lejer til de 30.000 kvm i Vejen, som Coop torsdag oplyste, at selskabet fraflytter i oktober. Det bliver Prime Cargo A/S, der leverer løsninger til lagerlogistik og international transport, der overtager lageret, når Coop flytter ud.

Det oplyser Colliers, som har haft til opgave at udleje arealet, i en pressemeddelelse.

"Vi har kørt udlejningen af Coops ejendom i Vejen i en stærkt fortrolig proces, og vi er glade for, at vi lykkedes med at finde en lejer til hele arealet. Det var et stort ønske fra Coop. Desuden var det vigtigt, at lejer kunne overtage på det rette tidspunkt," udtaler René Nesgaard, direktør i Colliers i Vejle, i meddelelsen.

Colliers har i samme omgang formidlet et midlertidigt ledigt lejemål ved Kolding til Prime Cargo, som virksomheden kan benytte, indtil Coop fraflytter lageret i Vejen. Lageret i Kolding har tidligere været centrallager for vinduesproducenten Velux, der i en periode ikke har brug for lageret.

Prime Cargo har sammen med logistikvirksomheden Godshotel.dk overtaget de knap 10.000 kvm i maj.

Hans Holmann, erhvervsmægler hos Colliers i Vejle og specialist på området, har håndteret sagerne i samarbejde med René Nesgaard, fremgår det.

Efter nedlukningen af Vejen-lageret vil Coop have lagre i Hasselager, Aalborg, Odense, Albertslund, Brøndby og Rønne.

Fra Coops lager i Vejen bliver der i dag distribueret dagligvarer til Fakta-, Kvickly-, Superbrugsen- og Daglibrugsen-butikker i Sønderjylland, Midtjylland og Fyn. Det kommer i fremtiden primært til at ske fra Odense Distributionscenter.

Coop lukker 33.000 kvm lager i Vejen

Coop i kovending: Alligevel ingen planer om at nå 400 Fakta-butikker

Coop-formand kræver bedre indtjening i butikkerne

Ejendomssalg og butikslukninger sætter spor i Coop 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier